برداشت ودرو محصولات در روستا از اواسط مرداد آغاز میشود .برای درواز دوشیوه سنتی و جدید استفاده میشود.در شیوه سنتی که با دست انجام میشود به وسیله وسایلی به نام داس ومنگال که مخصوص این کار طراحی شده استفاده میشود.در شیوه جدید که اکنون جای شیوه سنتی را گرفته و کار درو را نیز آسان نموده ،توسط دستگاههای ویژه این کار انجام میشود.
پس از درو نوبت به جمع نمودن بافه های گندم میرسد.پس از یک جا نمودن بافه های گندم ، آنها را که به صورت خرمنی از گندم در آمده توسط دستگاه خرمن کوب که به تراکتور نصب است خورد مینمایند. در این مرحله بافه گندم را از دهانه ورودی وارد دستگاه نموده وپس از پردازش درون دستگاه ،بافه به صورت گندم و کاه که هرکدام محل خروجی جداگانه ای دارند خارج میشود.
صاحب تراکتور مزد کار خود را یا به صورت ساعتی دریافت و یا در ازای هر 10 گونی گندم یک گونی را به عنوان دستمزد در یافت مینماید که روش دوم رایج تر است.
دهانه خروج کاه
دهانه خروج گندم