loading...
وب سایت رسمی روستای قـره داش شهرستان ماهنشان
مـــحـمــد مــحـمــدی بازدید : 665 شنبه 27 دی 1393 نظرات (0)


موادلازم:آردبرنج-روغن-شکر-زعفران-گلاب-خلال بادام یاپسته-پودرنارگیل-

طرزتهیه:روغن راگرم می کنیم آردبرنج رابه آن اضافه می کنیم وتفت می دهیم .شکروگلاب وزعفران رابه آن اضافه می کنیم وبرروی حرارت ملایم خوب به هم میزنیم تاآماده شود.برای تزیین ازخلال پسته یابادام وپودرنارگیل استفاده می کنیم.

مـــحـمــد مــحـمــدی بازدید : 771 شنبه 27 دی 1393 نظرات (0)


موادلازم:کارده- خُرده برنج - آرد – آبغوره –دوغ – نعنا –نمک وفلفل – ادویه –پیاز –روغن

طرزتهیه : کارده راباآرد می کوبیم درون یک ظرف می ریزیم دوغ ،آبغوره ،نعنا، نمک وفلفل رابه آن اضافه می کنیم.باتوجه به سلیقه افراد برای سفت یا شل بودن غذا مقداری خرده برنج به ان اضافه می کنیم وآب جوش درون آن می ریزیم .درب آن رامحکم می بندیم وبه وسیله پتومحکم می پیچیم تا هوا به ان نرسد.تا سه روز دراین حالت بماند.روز  چهارم آن را روی اجاق گاز می گذاریم ودرحال جوش امدن غذا کم کم به ان آب جوش اضافه می کنیم .بعداز پانزده دقیقه که جوش خورد پیاز داغ می گیریم وبه ان نمک وفلفل ونعنا اضافه می کنیم ودرون آش می ریزیم .زمانی که آش کاملا رقیق شد غذای ما اماده است وان رااز روی اجاق برمی داریم .

نکته : کارده نوعی سبزی محلی است که در کوههای زاگرس رشد می کند ودارای برگ برنده ا ی است که برای پاک کردن وخرد کردن آن باید ازدستکش استفاده شود.

مـــحـمــد مــحـمــدی بازدید : 752 شنبه 27 دی 1393 نظرات (0)


مادلازم : روغن –نان – شکر

طرزتهیه : روغن راگرم می کنیم نان راخردکرده وبه آن اضافه می کنیم وبعدمقداری شکرراروی آن می پاشیم.اکنون غذاآماده ی مصرف می باشد.

مـــحـمــد مــحـمــدی بازدید : 715 شنبه 27 دی 1393 نظرات (0)


مواد لازم: گوشت – نخود – لوبیا – رب گوجه – پیاز – ادویه – شملیز – نمک وفلفل –

طرز تهیه: گوشت را سرخ کرده پیاز رابه آن اضافه می کنیم وتفت می دهیم بعد مقداری ادویه،نمک وفلفل،وشملیز درون  غذا می ریزیم .نخود ولوبیارا به آن اضافه میکنیم ومقداری آب ولرم به آن اضافه میکنیم.باتوجه  به رنگ غذا مقداری رب گوجه به آن اضافه می کنیم.حرارت اجاق رازیاد می کنیم تاجوش بخورد سپس درب غذا رامحکم می بندیم وحرارت را کم می کنیم .منتظرمی مانیم تاغذاجا بیفتد.برای سروغذا باتوجه به سلیقه ی افراد یخنی را با نخود کوب نرم می کنیم.

مـــحـمــد مــحـمــدی بازدید : 859 شنبه 27 دی 1393 نظرات (0)

 

مواد لازم :شیر –برنج –نمک

طرزتهیه: برنج راباآب می پزیم ووقتی کاملا نرم شد شیر را به آن اضافه می کنیم.مقداری نمک درون آن می ریزیم ومی گذاریم باحرات ملایم پخته شود.

 

مـــحـمــد مــحـمــدی بازدید : 817 شنبه 27 دی 1393 نظرات (0)


موادلازم : رشته – سبزی –نخود – عدس –لوبیا –پیاز –نعنا –کشک –ادویه –نمک وفلفل

طرز تهیه : پیاز داغ می گیریم بعد سبزی رابه آن اضافه می کنیم به اندازه لازم آب ولرم به آن اضافه می کنیم .نخود،لوبیا وعدس هم که ازقبل پخته شده را می ریزیم درون آش وحرارت اجاق رازیادمی کنیم تاخوب جوش بخورددرآخر رشته رابه آن اضافه می کنیم وحرارت راکمتر می کنیم تا رشته ها خوب نرم شود.برای ترئین آش ازنعنا داغ وکشک استفاده می کنیم .

مـــحـمــد مــحـمــدی بازدید : 807 شنبه 27 دی 1393 نظرات (0)

موادلازم: خُرده برنج –دوغ – سبزی (اسفناج –برگ چغندر –توروشوک )- پیاز – روغن –نعنا- زردچوبه –نمک وفلفل

طرزتهیه :ابتداخُرده برنج رابامقداری آب وسبزی می گذاریم بپزدتاخوب نرم شود .پیاز را با نعنا وزردچوبه سرخ می کنیم وبه مخلوط پخته شده خُرده برنج وسبزی اضافه می کنیم تا مدتی کوتاه برروی حرارت ملایم بماند(درروستای فتوح آباد شله گفته می شود)درمرحله آخر دوغ رابه شله اضافه می کنیم وحرارت اجاق رازیاد می کنیم تابه جوش بیاید.چنددقیقه بعداز جوش آمدن غذا آماده تناول می باشد.

نکته : توروشوک نوعی سبزی محلی می باشد.

درباره ما
Profile Pic
هدف از راه اندازی این وبسایت شناساندن ارمان واهداف و ویژگی های روستاست ***** همچنین جهت هر گونه نظر و انتقادات میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید 09195472889
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظر شما وبلاک روستا چطوره؟
    صفحات جداگانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 222
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 7
  • آی پی امروز : 138
  • آی پی دیروز : 56
  • بازدید امروز : 251
  • باردید دیروز : 100
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 351
  • بازدید ماه : 904
  • بازدید سال : 22,678
  • بازدید کلی : 762,135
  • کدهای اختصاصی