مواد لازم: گوشت – نخود – لوبیا – رب گوجه – پیاز – ادویه – شملیز – نمک وفلفل –
طرز تهیه: گوشت را سرخ کرده پیاز رابه آن اضافه می کنیم وتفت می دهیم بعد مقداری ادویه،نمک وفلفل،وشملیز درون غذا می ریزیم .نخود ولوبیارا به آن اضافه میکنیم ومقداری آب ولرم به آن اضافه میکنیم.باتوجه به رنگ غذا مقداری رب گوجه به آن اضافه می کنیم.حرارت اجاق رازیاد می کنیم تاجوش بخورد سپس درب غذا رامحکم می بندیم وحرارت را کم می کنیم .منتظرمی مانیم تاغذاجا بیفتد.برای سروغذا باتوجه به سلیقه ی افراد یخنی را با نخود کوب نرم می کنیم.