موادلازم: خُرده برنج –دوغ – سبزی (اسفناج –برگ چغندر –توروشوک )- پیاز – روغن –نعنا- زردچوبه –نمک وفلفل
طرزتهیه :ابتداخُرده برنج رابامقداری آب وسبزی می گذاریم بپزدتاخوب نرم شود .پیاز را با نعنا وزردچوبه سرخ می کنیم وبه مخلوط پخته شده خُرده برنج وسبزی اضافه می کنیم تا مدتی کوتاه برروی حرارت ملایم بماند(درروستای فتوح آباد شله گفته می شود)درمرحله آخر دوغ رابه شله اضافه می کنیم وحرارت اجاق رازیاد می کنیم تابه جوش بیاید.چنددقیقه بعداز جوش آمدن غذا آماده تناول می باشد.
نکته : توروشوک نوعی سبزی محلی می باشد.