موادلازم:کارده- خُرده برنج - آرد – آبغوره –دوغ – نعنا –نمک وفلفل – ادویه –پیاز –روغن
طرزتهیه : کارده راباآرد می کوبیم درون یک ظرف می ریزیم دوغ ،آبغوره ،نعنا، نمک وفلفل رابه آن اضافه می کنیم.باتوجه به سلیقه افراد برای سفت یا شل بودن غذا مقداری خرده برنج به ان اضافه می کنیم وآب جوش درون آن می ریزیم .درب آن رامحکم می بندیم وبه وسیله پتومحکم می پیچیم تا هوا به ان نرسد.تا سه روز دراین حالت بماند.روز چهارم آن را روی اجاق گاز می گذاریم ودرحال جوش امدن غذا کم کم به ان آب جوش اضافه می کنیم .بعداز پانزده دقیقه که جوش خورد پیاز داغ می گیریم وبه ان نمک وفلفل ونعنا اضافه می کنیم ودرون آش می ریزیم .زمانی که آش کاملا رقیق شد غذای ما اماده است وان رااز روی اجاق برمی داریم .
نکته : کارده نوعی سبزی محلی است که در کوههای زاگرس رشد می کند ودارای برگ برنده ا ی است که برای پاک کردن وخرد کردن آن باید ازدستکش استفاده شود.