loading...
وب سایت رسمی روستای قـره داش شهرستان ماهنشان
مـــحـمــد مــحـمــدی بازدید : 727 شنبه 27 دی 1393 نظرات (0)


موادلازم:کارده- خُرده برنج - آرد – آبغوره –دوغ – نعنا –نمک وفلفل – ادویه –پیاز –روغن

طرزتهیه : کارده راباآرد می کوبیم درون یک ظرف می ریزیم دوغ ،آبغوره ،نعنا، نمک وفلفل رابه آن اضافه می کنیم.باتوجه به سلیقه افراد برای سفت یا شل بودن غذا مقداری خرده برنج به ان اضافه می کنیم وآب جوش درون آن می ریزیم .درب آن رامحکم می بندیم وبه وسیله پتومحکم می پیچیم تا هوا به ان نرسد.تا سه روز دراین حالت بماند.روز  چهارم آن را روی اجاق گاز می گذاریم ودرحال جوش امدن غذا کم کم به ان آب جوش اضافه می کنیم .بعداز پانزده دقیقه که جوش خورد پیاز داغ می گیریم وبه ان نمک وفلفل ونعنا اضافه می کنیم ودرون آش می ریزیم .زمانی که آش کاملا رقیق شد غذای ما اماده است وان رااز روی اجاق برمی داریم .

نکته : کارده نوعی سبزی محلی است که در کوههای زاگرس رشد می کند ودارای برگ برنده ا ی است که برای پاک کردن وخرد کردن آن باید ازدستکش استفاده شود.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
هدف از راه اندازی این وبسایت شناساندن ارمان واهداف و ویژگی های روستاست ***** همچنین جهت هر گونه نظر و انتقادات میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید 09195472889
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظر شما وبلاک روستا چطوره؟
    صفحات جداگانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 222
  • کل نظرات : 28
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 7
  • آی پی امروز : 55
  • آی پی دیروز : 118
  • بازدید امروز : 163
  • باردید دیروز : 679
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 5,649
  • بازدید ماه : 9,431
  • بازدید سال : 53,200
  • بازدید کلی : 682,947
  • کدهای اختصاصی